A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a felkockázott húst. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, meghintjük köménnyel, belepréseljük a fokhagymát.
Miután kifehéredett a hús, ráöntjük a vörösbort és annyi vizet, amennyi ellepi. Amikor félig megpuhult a sertéshús, beletesszük a megpucolt és cikkekre vágott burgonyát is. Lisztből és a tojásból, valamint 2 mokkáskanál sóból tésztát gyúrunk, majd beleszaggatjuk a gulyásba, és készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.