Elkészítés: 1. A sütőtököt meghámozzuk, megtisztítjuk, 2-3 cm-es darabokra daraboljuk.
2. Forró olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát, 3-4 perc után mehet bele a gyömbér, a chili, a babérlevél, a koriander és a sütőtök, további 3 percig pirítjuk.
3. Felöntjük a levessel, forrás után a habot leszedjük, 25 perci lassú tűzön főzzük.
4. Ha puha a tök, hagyjuk kicsit hűlni, majd turmixoljuk - akár a lábosban botmixerrel.
5. Ha a leves nem volt eléggé fűszeres, utólag még sózzuk, borsozzuk, és tálalható forrón krutonnal és aprított korianderrel megszórva, esetleg kis tejszínnel vagy joghurttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.