Először egy 27 cm-es formát kivajazunk és kiszórunk liszttel. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A gyömbér lekvárhoz a gyömbért meghámozva és apróra vágva feltesszük a cukorral és két, egész kezeletlen héjú citrommal, amit szintén kisebb darabokra vágunk. Lassan összefőzzük az egészet, majd botmixerrel pürésítjük és csírátlanított üvegekbe szedjük, a tetejüket alaposan rácsavarva néhány percre fejre állítjuk, majd száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.
A vajat a csokoládéval gőz fölött felolvasztjuk és egynemű masszává keverjük a cukorral és a sóval együtt. Alaposan, habverővel egyenként eldolgozzuk benne a tojásokat. Hozzákeverjük a masszához a gyömbér lekvárt és a sütőporral elkevert lisztet, végül pedig beleforgatjuk a nagy lyukú reszelőn lereszelt marcipánt. Majd a masszát belesimítjuk az előre előkészített formába és az előmelegített sütőben 180 fokon, 18-20 perc alatt megsütjük. Miután kihűlt, tálaljuk egy kevés gyömbérlekvárral és tejszínhabbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.