Elkészítés: A húst megmosod, beleteszed egy kuktába. Négy-öt szeletet rákarikázol a friss gyömbérgyökérből, két-két evőkanál ételízesítőt és sót adsz hozzá, felöntöd vízzel, és egy órán át főzöd. Addig megfőzöd a szélesmetéltet, leszűröd; felkarikázod a hagymát. Ha a leves kész, a kuktából egy nagy lábosba átmered, a húst kiveszed, vékony szeletkékre vágod fel. A levest újra felforralod, és szűrőbe téve a hagymát a lobogó vízben megfőzöd..
Tálaláskor a szélesmetéltre húst, hagymát púpozol, rámered a tűzforró levest, és megszórod a tetejét snidlinggel és korianderzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.