A garnélákat és a tintahalkarikákat kb. 4 ek. olívaolajon 10 perc alatt megpároljuk a felaprított fokhagymával, 1 tk friss kakukkfűvel, egy csipet sóval és egy csipet frissen őrölt borssal, majd kiszedjük egy külön tányérra a herkentyűket.
A tésztát lobogó vízben, néhány csepp olívaolajjal, 10 perc alatt készre főzzük, leszűrjük, majd hozzáadjuk a megpárolt garnélát és a tintahalat.
A paradicsomokat felszeletjük, a cukkinit vékony szeletekre vágjuk, és a garnélás-tintahalas tésztához adjuk az olívabogyóval együtt! További 8-10 evőkanál olívaolajjal és a citrom levével meglocsoljuk a salátát. végül pedig m egszórjuk friss kakukkfűvel.
Ne ijedjetek meg, nem vagyonokról beszélünk ennél az ételnél. A nagy hipermarketekben kb. 10 dkg tintahal 250 Ft, a garnéla pedig ekkora mennyiségben 300-400 Ft. Én ennyiért vettem az Auchanban a hétvégén.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.