Elkészítés: A krumplit és a hagymát megpucoljuk, és egyforma darabokra vágjuk /én négybe vágom a krumplit és a hagymát is, ezért mindig kicsi krumplit és kicsi hagymát használok hozzá/. Egy nagy tepsibe rakom az egészet, megszórom sóval, ételízesítővel, borssal, majorannával, pirospaprikával, és öntök rá kb. 1 dl olajat. Jól összekeverem, és beteszem a sütőbe sülni közepes lángon. Néha megkeverem. Kb. 25-30 perc sülés után ráteszem a karikára vágott kolbászt, és még 10 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.