A tojást szétválasztjuk. Összedolgozzuk a megtisztított, lereszelt almát a liszttel, a cukorral, a sütőporral, 1 csipet sóval, a tojássárgájával, az olajjal, 1-1 csipet fűszerrel és a finomra vágott gyümölcsökkel. Végül óvatosan hozzáforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét is. A masszát kiolajozott formába simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 30–40 percig sütjük.
A megtisztított, cikkekre vágott körtéket kissé megpirítjuk a felforrósított vajon. 1-2 dl vizet felforralunk a cukorral, majd puhára pároljuk benne a körteszeleteket. A sütemény mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.