A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, és folpackba csomagolva hűtőben 60 percig pihentetjük.
A körtéket meghámozzuk, eltávolítjuk a magjait és apróra feldaraboljuk, majd összeforgatjuk a keményítővel. A pihentetett tésztát egy 25x25 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, az alját villával megbökdössük, és 180 fokon 10 percig elősütjük.
Közben elkészítjük a pudingot. 1 dl körtelevet csomómentesre keverünk a pudingporral. A maradék körtelevet felforraljuk a xilittel és a szegfűszeggel, majd hozzáöntjük a pudingot, és sűrű krémmé főzzük.
Az elősült tésztára tesszük a körtét, és rásimítjuk a pudingot. Visszatoljuk a sütőbe, és további 25 percig sütjük. A keményre vert tejszínhabot a kihűlt sütemény tetejére kenjük, majd kockákra szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.