A körtés-csokoládés sütemény elkészítéséhez a forró vízgőz felett megolvasztjuk a felaprított csokit a vajjal együtt. Levesszük a tűzről, hagyjuk kihűlni.
A tojások sárgáját habosra keverjük. Hozzáadjuk a vajas csokit, a cukrot, a darált mogyorót, beleszitáljuk a kakaóport és a pudingport.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, 1 csipet sóval, és ezt is a csokis masszába forgatjuk.
A tésztamasszát egy 24 cm-es sütőpapírral bélelt, kapcsos tortaformába simítjuk. Elrendezzük rajta a megmosott és félbevágott körtéket, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Végül a formában hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.