A gyümölcsös-rizses túrótorta elkészítéséhez a gyors rizst a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük, majd kihűtjük.
A túrót kikeverjük a mascarponével, a porcukorral, a citrom lereszelt héjával, a vaníliás cukorral és a zselatinfixszel.
Keményre felverjük a habtejszínt, majd a túrókrémet, a felvert tejszínhabot és a rizst óvatosan összekeverjük, végül beleforgatjuk a magozott cseresznyét.
Egy kapcsos tortaforma alját kirakjuk a zabkeksszel, ráöntjük a cseresznyés túrókrémet, és pár órára, akár egy éjszakára hűtőbe tesszük. Majd kivesszük a formából, tálcára tesszük, és ízlés szerint dekoráljuk a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.