Az epres túrótorta piskótájához a tojásfehérjét habosra verjük, majd hozzáadjuk a cukrot és kikeverjük. A tojássárgáját is hozzátesszük, és ezzel is kikeverjük. Végül a sütőporral elkevert lisztet is beletesszük, de ezzel csak nagyon kevés ideig keverjük. Végül sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, és 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.
A túróhoz hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, a kifacsart citromlevet, a vaníliás cukrot, a porcukrot és a felolvasztott zselatint, majd jó alaposan összekeverjük, és a hűtőbe tesszük.
A kihűlt piskótára rátesszük a túrós krémet, majd beterítjük félbevágott eprekkel, és leöntjük a tortazselével, melyet a csomagoláson található utasítás szerint elkészítettünk. Ezután kb. 4 órát a hűtőben pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.