Elkészítés: 50 dkg lisztbe 12 dkg vajat vagy zsírt keverünk, késsel jól összenyomjuk. Ebbe 1 tojást, 2 dl fehérbort, kevés vizet és 3 evőkanál tejfölt jól beledolgozunk. Jól összenyomkodjuk a tésztát, és sodrófával laposra veregetjük. Kétszer sodorjuk, újból egybehajtjuk, a ledarált tepertőt a tésztára kenjük. Megint gyúrjuk, és kétszer alulról szép simára nyújtjuk, amíg leveleslesz. Pihentetjük jó fél órát. Ezután kiszaggatjuk, kizsírozott tepsibe rakjuk, tojássárgájával megkenjük. Kisütés után jó étvágyat kívánunk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.