Elkészítés: A hájat apró kockára vagdalunk és hideg
vízzel jól kimossuk, majd nagyobb lyukú szitán áttörjük és 15 deka
liszttel deszkán eldolgozva, legalább fél órára hideg helyre tesszük.
Időközben 25 deka lisztet 1 csomag sütőporral, 1 tojással, ízlés
szerinti mennyiségű sóval és kevés tejjel könnyen nyújtható tésztává
gyúrunk. A tészát deszkán tésztástál nagyságra nyújtjuk és a hájas
hideg krémet belehajtogatjuk, utána metéltvékonyra nyújtjuk, azután ismét vastagra hajtjuk. Ezt még négyszer ismételjük és végül ujjnyi vastagra nyújtava, közepes pogácsavágóval kiszúrjuk. A pogácsák tetejét gondosan megkenjük tojás sárgájával és bevagdalva, forró sütőben sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.