Elkészítés: A halfilét megmossuk, a felesleges nedvességet leitatjuk róla, citromlével meglocsoljuk, lefedve félretesszük.
A burgonyát jól megmossuk, és sós vízben megfőzzük. Közben a tejszínt 5 dkg reszelt sajttal és ízlés szerint a fűszerekkel elkeverjük.
A megfőtt burgonyát meghámozzuk, majd a paradicsommal együtt felkarikázzuk, és kivajazott tűzálló tálba tesszük. Erre öntjük a fűszeres-sajtos tejszínt. A tetejére fektetjük a halszeleteket, amiket egy kicsit megsózunk, majd a tetejére a következő
masszát simítjuk: 5 dkg zsemlemorzsát
összekeverünk 10 dkg reszelt sajttal, ízlés szerint a fűszerekkel (só, bors tárkony, kakukkfű, petrezselyem), reszelt citromhéjjal, végül a felolvasztott 5 dkg vajjal meglocsoljuk.
Előmelegített sütőben 200 C-on kb. 25 percig sütjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.