A hal fejét és farkát levágjuk. A megtisztított, felaprított leveszöldséggel együtt 1 liter vízbe tesszük. Sóval, szemes borssal, babérral ízesítjük és felforraljuk. Fedő alatt megfőzzük, majd leszűrjük. A halat kicsontozzuk, húsát ledaráljuk és összedolgozzuk a tojásfehérjéval. Sóval és halfűszerkeverékkel ízesítjük. A masszából vizes kézzel diónyi gombócokat formálunk és 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát és a felkarikázott erős paprikát (el is maradhat). Sóval, pirospaprikával ízesítjük, majd felöntjük a félretett halalaplével. Felforraljuk és beletesszük a halgombócokat. Néhány percig óvatosan forraljuk, majd liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.