Elkészítés: A krumplit megpucoljuk, megmossuk, majd alaposan lecsepegtetjük, leszárítjuk. Ezután nagyobb hasábokra felvágjuk.
A lisztet összekeverjük a pirospaprikával, majd rászórjuk a hasábokra vágott krumplira, és jól összeforgatjuk, a lisztes keverék szépen rátapad a krumplira.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd megspricceljük egy kevés olívaolajjal, de bármilyen olaj jó hozzá. Ezután ráhelyezzük a krumplihasábokat, majd szintén megspricceljük egy kevés olívaolajjal.
Előmelegített sütőbe tesszük, majd közepes hőmérsékleten, szép aranybarnára sütjük.
A sütőből kivéve egy tálba szedjük, majd tálalás előtt ízlés szerint sóval megszórjuk.
Köretként húsok mellé kínáljuk, de különböző mártogatóssal is remek nassolnivaló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.