Az egész tojásokat a cukrokkal habosra keverjük kb 10 perc alatt. A tejszínt kemény habbá verjük. Összekeverjük szép óvatosan a tejszínt és a tojásos cukros masszát.
Egy 7/11/36 cm méretű kalács formát folpackal kibélelünk úgy, hogy az oldalán túllógjon. A cukrozott kakaó egy részével megszórjuk a forma alját. Ráöntjük a fele krémet, majd újból megszórjuk cukrozott kakaóval. Majd a másik fele krémmel befedjük.
A tetejére erdei gyümölcsöt szórunk és megszórjuk a kakaóval. Egy éjszakára a fagyasztóba tesszük. Ezután egy tálcára borítotjuk és máris fogyaszthatjuk. 2 literes kalácsforma teljesen tele van vele. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.