Elkészítés: Először a krémet készítjük el. A vajat jól kikeverjük a cukorral és a vanília-kivonattal, amikor már jó habos, akkor hozzáadjuk az 5 evőkanál tejszínt. A krémet hűtőbe tesszük addig, amíg elkészítjük a kekszet.
A lisztet összekeverjük a kakaóporral, a porcukorral, a szódabikarbónával, a sütőporral és a sóval. A szobahőmérsékletű vajat és a tojást is hozzátesszük, egyneművé gyúrjuk. Nem kell megijedni, szépen össze fog állni.
Ezután kisebb adagokban nem túl vékonyra nyújtjuk, egy kb. 5 cm-es pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, és egy másik csillagos kiszúróval megnyomjuk, amitől szép minta lesz rajta.
Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, és előmelegített sütőben 160 fokon kb. 7-10 perc alatt készre sütjük.
A krémet kivesszük a hűtőből és nyomózsákba tesszük, majd a keksz egyik felére nyomunk egy adagot, rátéve a keksz másik felét addig nyomjuk össze, amíg a krém eléri a szélét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.