A zsályát, a zsázsát, a kányazsombort és a mentát megtisztítjuk, kirázzuk és aprítógépben felaprítjuk.
A felaprított fűszereket hozzákeverjük a liszthez, majd egyesével beleütjük a tojásokat és kidagasztjuk a tésztát. Zacskóba tesszük és fél-egy órát pihentetjük.
A pihent tésztát alaposan belisztezett felületen kinyújtjuk és csíkokra vágjuk. Forrásban lévő sós vízben pár perc alatt készre főzzük. Tálalás előtt meglocsoljuk egy kevés olajjal, megszórjuk egy kis szurokfűvel, bazsalikommal vagy petrezselyemmel és frissen tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a házi tészta erdei fűszerekkel!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.