A hozzávalókat összekeverjük (vigyázzunk, a tejet lassan adagoljuk, inkább fokozatosan öntsük hozzá, érdemes pár percet várni, mert a zablisztnek és a zabpehelynek is kis idő kell, hogy bedagadjon), majd az így kapott tésztából kis lapos, kerek korongokat formázunk.
Olívaolajjal kikent tepsibe tesszük, és kb. 20 perc alatt forró sütőben aranybarnára sütjük.
Én megszórtam a kekszek tetejét is magkeverékkel és dióval. Minél barnábbra sül a keksz, annál finomabb. Magkeverék helyett lehet beletenni mazsolát vagy bármilyen aszalt gyümölcsöt apróra darabolva!
A receptet és a fotót Didikebaba küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.