A hagymkrémleveshez először feltesszük a tűzhelyre egy fazékban az alaplét, majd amikor már forr, hozzáadjuk a vékony karikára vágott vöröshagymát, az aprított korianderzöldet, egy csipet őrölt borsot, kevés sót, kb. 10–15 percig főzzük, majd a tűzről levéve kihűtjük.
A tejszínt, a joghurtot, a citromlevet hozzáadjuk, botmixerrel turmixoljuk, finomszűrőn átszűrjük, szükség szerint sózzuk.
A bagettszeleteket vajjal megkenjük, reszelt sajttal (lehet füstölt is) bőven megszórjuk, és grillen pirosra sütjük. Kihűlve tálaljuk a leves mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.