A hagymát kockára vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk, és kevés olajon puhára pároljuk. Liszttel megszórjuk, 1 percig pirítjuk. 2 dl vízzel felöntjük, 20 percig főzzük, majd botmixerrel pürésítjük.
Felöntjük a húslevessel és a tejszínnel is, megszórjuk borssal, egy kevés tárkonnyal és a felaprított petrezselyemmel. Felforraljuk, és pár percig főzzük. Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Megjegyzés
Egyszerűen, gyorsan el lehet készíteni, és isteni finom. Én mióta megismertem ezt a receptet, ez a kedvenc ételem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.