A sütőt előmelegítjük 160 fokra. A félkemény vajat a liszttel elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a törökmogyorót, a porcukrot és a sót. Gyors mozdulattal egynemű tésztává gyúrjuk.
Ha kész, kis golyókat formázunk belőle és 60 percre hűtőbe tesszük dermedni. Utána sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük. (Nem nyomkodjuk le a golyókat!)
A tésztát a sütőben kb. 10-15 perc alatt halvány sárgára sütjük. A kisült tésztákat a rácson hagyjuk teljesen meghűlni.
A krémhez a tejszínt forráspontig melegítjük és a darabolt csokoládéra öntjük, hozzáadunk egy csipet sót, majd homogénre keverjük.
A krémet addig hűtjük hűtőben, folyamatos kevergetés mellett, hogy már szilárd, de még habzsákba tölthető legyen. A krémmel a kis kekszeket összetöltjük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.