Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a cukorral, belereszeljük a citrom héját, a lisztet elkeverjük a darált dióval. A felvert tojásfehérjéket és a diós lisztet felváltva hozzákeverjük a sárgájához, majd kikent, lisztezett tepsiben megsütjük.
A krémhez a cukrot 2 dl vízben feloldunk, felforraljuk, majd langyosra hűtjük, és habosra kavarjuk 5 tojássárgájával, 40 dkg margarinnal és 3 dkg vaníliás cukorral.
A rumos cukorsziruphoz 10 dkg cukrot 2 dl vízzel felforralunk, majd levesszük a tűzről, és hozzáöntjük a rumot. A tésztát 3 lapra vágjuk, a lapokat meglocsoljuk a rumos sziruppal, majd megtöltjük a krémmel.
A csokoládészószhoz 4 dl vizet felforralunk, hozzáadunk 20 dkg kristálycukrot, 5 dkg kakaót és 10 dkg csokoládét, majd amikor már minden felolvadt, még 1 dl rumot adunk hozzá. A kockákra vágott tésztát tányérra rakjuk, csokoládészósszal leöntve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.