Elkészítés: A palacsintatésztát jól kikeverjük, belemorzsoljuk az élesztőt, hagyjuk kelni.
Míg kel, a szalonnacsíkokat bevagdossuk, és mindkét oldalát átsütjük, majd félretesszük.
Ha elkezdjük sütni a palacsintát, minden palacsinta alá tegyünk 2 db szalonnacsíkot, és úgy öntsük rá a masszát. Mindkét oldalát süssük szép pirosra. Fejenként 2 palacsintával számoljunk.
Tálaláskor a palacsinta szalonnás felét tejföllel meglocsoljuk, félbehajtjuk, erre is tejföl jön, majd reszelt sajt. Darabolt ananászteszünk rá, majd forró sütőbe tolva a sajtot ráolvasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.