Egy tálba szitáljuk a lisztet. Összekeverjük az élesztővel és a sóval, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Rugalmas tésztát dagasztunk, letakarjuk, majd a duplájára kelesztjük.
4 részre osztjuk, vékony, hosszúkás alakúra formázzuk. Egyenként lekenjük puha vajjal.(Nem olvasztottal!) Szépen feltekerjük, a két vége felé bevágjuk. A kifliket ketté vágjuk és sütőpapírral borított tepsire sorakoztatjuk. Még 30 percig pihentetjük.
Felvert tojással lekenjük a kifliket. Vízzel lespricceljük őket - a sütőpapírt is. 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. A megsült kifliket a szélesebb végénél egy fakanállal kifúrjuk. Tetszés szerint mustárral, ketchuppal töltjük és a megfőtt virslit beledugjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.