A langyos tejet egy kávéskanál cukorral felfuttatjuk az összemorzsolt élesztővel. Ha kész, a tészta hozzávalóival kidagasztjuk, aztán meleg helyen 45-50 percig kelesztjük.
A krémhez minden hozzávalót egy tálban összekeverünk és a hűtőbe tesszük amíg a tészta kel. Amikor a tészta megkelt, 0,5 cm vastagra nyújtjuk, majd 10×10 cm négyzetekre vágjuk.
Eután belepakoljuk a tölteléket, és összefonjuk, majd kifli alakúra formázuk. Miután megkentük a tetejét tojással, 180 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt pirosra sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.