A cukros, langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet összekeverjük az áttört burgonyával a sóval, hozzáadjuk az olajat, a tojássárgáját és a felfutott élesztőt. Az egészet ruganyos tésztává gyúrjuk. Letakarva, meleg helyen legalább fél órán át pihentetjük.
Ha a tészta megkelt, két részre osztjuk, és lisztezett felületen kör alakúra (28-30 cm) nyújtjuk. 8 cikkre vágjuk, majd a szélesebbik részére 1-1 tk körözöttet teszünk és feltekerjük. A kifliket sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, lekenjük enyhén felvert tojással, megszórjuk egész köménnyel és sóval. Kb. félóráig pihentetjük, majd előmelegített, 180 fokos sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.