Elkészítés: A töltelékhez a zsíron megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a reszelt káposztát, megszórjuk borssal, köménymaggal, az apróra tört babérlevéllel, megsózzuk. Addig pároljuk, míg a káposztá leve el nem párolog. Levesszük a tűzről, ha kissé kihűlt, belekeverjük a darált húst és 1 db egész tojást.
A tésztához az alapanyagokat összegyúrjuk sima tésztává, 10 egyenlő részre szedjük, és cipócskákat formálunk belőlük. Letakarva 10 percig pihentetjük, majd papírvékonyságúra nyújtjuk.
Az első 5 lapot egymásra rakjuk úgy, hogy előzőleg valamennyit megkenjük olajjal. Ezzel kibéleljük a tepsit. Egy 25 x 40 x 6 cm-es tepsibe fér belel. Mindegyikre tölteléket halmozunk, és a másik 5 olajozott lappal lefedjük. Kicsit megszurkáljuk, és kb. 160 fokos sütőben 60 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.