A tészta hozzávalóiból gyors mozdulatokkal tésztát gyúrunk, majd frissen tartó fóliába csomagoljuk és 1 órára hűtőbe tesszük.
Azután a tésztát egy piteformába nyújtjuk úgy, hogy legyen pereme is, villával megszurkáljuk, majd sütőpapírt fektetünk rá, erre szárazbabot vagy lencsét szórunk és 180 °C - on, 15 perc alatt elősütjük.
A kelbimbót párolóbetétben sós víz felett megpároljuk.
A finomra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet és fehéredésig pirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal, zúzott fokhagymával és bazsalikommal.
A tojást, a liszttel, a tejföllel és a sajttal összekeverjük. Az elősütött tésztán elrendezzük a húst és a kelbimbót, majd leöntjük a sajtos szósszal és visszatesszük a sütőbe kb 35 - 40 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.