A maradék sült csirkét vékony csíkokra szeleteljük, és az aprítóba, vagy, ha botmixerrel dolgozunk majd, egy tálba tesszük.
Beletesszük a mustárt, a majonézt, a szobahőmérsékletű vajat, az olívaolajat és a tisztított fokhagymagerezdeket, majd az aprítóban vagy egy botmixerrel krémesre pépesítjük.
Ha túl sűrűnek ítéljük a krémet, tehetünk bele egy egy kevés tejfölt is.
Kenyérszeleteket pirítunk, és vékonyra karikázott újhagymát kínálunk hozzá.
Nézd meg videón, hogyan készül a húspástétom maradék sült csirkéből!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.