A tejet a mazsolával együtt felmelegítjük, hozzáadjuk a kétféle cukorot és a sót. Jól elkeverjük, majd beleütjük a tojásokat, és nagyon óvatosan összekerjük, de csak úgy, hogy a tojások sárgája éppencsak szétfolyjon.
Kis lángon elkezdjük főzni. Mikor felforr, és túrószerűen összeáll az egész (mert a tejből a savó kicsapódik), levesszük a tűzről, és egy nagy gézdarabra rámerjük az egészet. Jól összekötjük, és föllógatjuk egy olyan helyre, ahol ki tud csöpögni.
Néhány órán át így hagyjuk, majd kibontjuk a gézből (most már teljesen összeállt egy gombócba), és tálalásig hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.