Elkészítés: A tojásokat és a burgonyát héjában megfőzzük. A burgonyát meghámozzuk, és még melegen áttörjük szitán vagy tésztaszűrőn.
Az élesztőt a csipet cukorral langyos vízben felfuttatjuk. Ha a burgonya langyosra hűlt, a többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát. Meleg helyen, letakarva 1 órát kelesztjük.
A sonkát vékonyan felszeleteljük. A bacont apró kockákra vágjuk. A póréhagymát, a kolbászt, a paradicsomot és a tojásokat vékony karikákra vágjuk. A fokhagymát átnyomjuk vagy apróra vágjuk, és a tejfölbe keverjük. A sajtot lereszeljük.
Egy nagyobb tepsit kizsírozunk, és belenyomkodjuk a tésztát. Megkenjük a fokhagymás tejföllel, rápakoljuk a feltéteket tetszőleges sorrendben /a sajt kivételével/. Meglocsoljuk a maradék tejföllel, megszórjuk a reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük, amíg a sajt megpirul. Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.