15 dkg vajat összegyúrunk 5 dkg liszttel, majd 2 cm vastag téglalapra formázzuk. Lefóliázzuk és hűtőbe tesszük. A hideg vízben feloldjuk a sót, majd hozzáadjuk az ecetet. A maradék lisztet gyors mozdulatokkal elmorzsoljuk a maradék vajjal, majd összedolgozzuk az ecetes sós vízzel. Addig gyúrjuk, amíg bársonyossá nem válik. Cipóvá alakítjuk, majd nedves konyharuhával letakarva 20-25 percig pihentetjük.
A cipóvá alakított tésztát enyhén lisztezett felületen négylevelű lóhere alakúra nyújtjuk, és a közepére helyezzük a már elkészített vajas tömböt. Ráhajtjuk a tésztaleveleket úgy, hogy a tészta mindenütt fedje a lisztes vajat. A tésztát először lazán ütögetjük a sodrófával, majd fél centi vastagságú, szabályos téglalappá nyújtjuk.
Ezután elkezdjük a hajtogatást. Először duplán hajtjuk, majd hagyjuk 30 percig pihenni, ezt követően szimplán is meghajtjuk. Végül kinyújtjuk és üreges csövekre hajtogatjuk, hogy a sajtroló alakját megkapjuk. 230-250 fokos sütőben 8-10 percig sütjük.
A sajtkrémhez a tejszínt elkezdjük melegíteni és hozzáadjuk a sajtokat. Megsózzuk, majd a vajat is hozzáadjuk. Hozzákeverjük az összes tojássárgáját és alacsony lángon sajtkrémet főzünk belőle.A zellerkrémhez a sajtkrém feléhez hozzáreszelünk 2 szál zellert.
A rolókarikákba nyomózsák segítségével beletöltjük a sajtkrémet és a zellerkrémet, és toronyba tesszük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.