A kókuszzsírt a graham liszttel, a xilittel, a sóval,a mandulatejjjel és a darált dióval összekeverjük, majd tésztává gyúrjuk. Egy órán át pihentetjük a hűtőben.
A pihentetett tésztát 3-4 milliméter vastagra nyújtjuk, majd egy pohár segítségével a tésztából kerek formákat szaggatunk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, 10-12 perc alatt aranybarnára sütjük.
A még langyos süteményeket cukormentes levárral megkenjük, és összeragasztjuk.
Az isler hallatán rögtön az étcsokoládéval bevont isteni finom omlós tészta jut eszembe, amely vékony lekvár réteggel van megkoronázva….mmmmmm. Az islerről nekem még a cukrászdák jutnak eszembe, ahol mindenféle izesítésű lekvárral,csoki csodával bevont, különlegesebbnél különlegesebb variációban, ízben és formában lehet megvásárolni, ezeket az isteni finom süteményeket. Azonban, amióta életmódot változtattam, nemigen bukkantam még rá egyetlen egy cukrászdában sem a számomra tökéletes islerre, ezért úgy döntöttem,hogy elkészítem saját magam egészséges alapanyagokból és a házi készítésű cukormentes lekvárommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.