Előkészítése: A borjúhúst 2-3 órára tegyük a mélyhűtőbe. A shitaké gombát fél órára áztassuk be forró vízbe. A kínai kelt vágjuk vékony csíkokra. A sampinyont tisztítsuk meg, és szeleteljük fel vékonyan. Hámozzuk meg a tormát, 10 dekányit vágjunk gyufa méretűre. Mossuk meg és csepegtessük le a spenótot, vágjuk csíkokra. A kínai tésztát forrázzuk le, majd ollóval vágjuk apróra. Az előkészített hozzávalókat rendezzük csinosan egy nagy tálra.
A citromlevet, a szójaszószt és 3 evőkanál vizet keverjünk össze, majd tegyük egy kis tálkába.
A maradék tormát reszeljük le. Tisztítsuk meg a hagymát, és szeleteljük vékonyra. Mindkettőt tegyük külön-külön kis tálkába.
Egy teflon serpenyőben pirítsuk meg a szezámmagot zsiradék nélkül, majd zúzzuk össze egy mozsárban. Keverjük hozzá a szójababkrémet, az ecetet, a mustárt, és ezt is tegyük tálkába.
A húst szeleteljük fel hajszálvékonyan, és rendezzük el egy tálra.
A húslevest felforraljuk, a fondü-égőre helyezzük, köré tesszük a húst, a zöldségeket és a szószokat. Mindenki kedve szerint válogat az alapanyagokból, a drótkosárba teszi, majd a húslevesben megpárolja. A szószokkal ízesítjük ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.