Elkészítés: Jól kikeverünk 20 dkg porcukrot 15 dkg margarinnal, 2 egész tojással, fél csomag sütőporral, majd közékeverünk 30 dkg réteslisztet. Selyempapírral bélelt nagy gáztepsibe simítjuk, sütőben aranysárgára sütjük. Ha kihűlt, egyharmadából hosszú téglalapot vágunk (torta alapja), a többit összemorzsoljuk.
20 dkg diót összetörünk. Összekeverjük 20 dkg porcukorral, habosra kevert 20 dkg vajjal vagy margarinnal, beleteszünk 20 dkg mazsolát, 4 evőkanál rumot, 3-4 evőkanál meggydzsemet, 5 dkg kakaóport, végül az összemorzsolt tésztát. A tésztalapot pikáns lekvárral megkenjük, és félkör alakú halomban rányomkodjuk a tölteléket. Vizes kézzel elsimítjuk a tetejét, leöntjük csokoládéöntettel. A csokiöntethez simára keverünk 3 evőkanál kakaót 3 evőkanál cukorral és kevés vízzel, majd állandóan keverve sűrűre főzzük. A tűzről levéve beledobunk 3 dkg vajat vagy margarint. Ha a vaj elolvadt, bevonjuk vele a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.