Elkészítés: Főzzük meg a homárt enyhén sós vízben néhány babérlevél társaságában. A gombát félbevágva kevés olívaolajon pároljuk meg pici sóval, őrölt fehérborssal. Hagyjuk mindkettőt kihűlni. A konzerv spárgát aprítsuk fel egyforma darabokra, a jégsalátát tépkedjük össze.
Tisztítsuk meg a főtt homárt, húsát vágjuk apró darabokra, szeleteljük fel a párolt gombát is. Rendezzük a hozzávalókat szépen egy tálra, majd csöpögtessük rá a dresszinget. Fogyasztás előtt 1-2 órára tegyük hűtőbe.
Friss magvas zsemlével kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.