Átszitáljuk a lisztet a vaníliás cukorral és a porcukorral. Összedolgozzuk a felkockázott vajjal, a tojássárgájával és a reszelt citromhéjjal, majd 30 percre hűtőbe tesszük.
A masszából hengert formázunk, majd három egyenlő részre vágjuk. A harmadokat tíz darabra vágjuk, és apró kosárkaformákba nyomkodjuk. 180 fokos sütőbe tesszük, és 10 percig sütjük, majd kiborítjuk, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez összekeverjük a kakaót egy evőkanál forró vízzel. Hozzákeverjük a puha vajat, a porcukrot, a cukrot és a rumot. A kosárkákat megtöltjük a krémmel. 1-1 szem rumos meggyel díszítjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.