A tésztát hagyjuk felengedni. Az átszitált kakaóport elkeverjük a fahéjjal, egy nagyobb méretű sütőpapírra szórjuk egy részét, majd ezen nyújtjuk ki a tésztalapot, hogy ráragadjon a kakaós fahéj.
Majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, villával megszurkáljuk, és 200 fokra előmelegített sütőben, 13-15 perc alatt megsütjük.
A töltelékhez a tejszínből, az instant zselatinnal kemény habot verünk, s amikor már hab állagú hozzáadjuk a kétféle cukrot is. A mascarponét egy nagy tálban, fakanállal átkeverjük, majd finoman beleforgatjuk a felvert, cukros tejszínt is.
A tölteléket 2 egyforma részre osztjuk, megtöltjük a lapokat. Néhány órára hideg helyre tesszük, majd kockákra vágva, porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.