A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, gerezdekre vágva sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, a tejet és vajat hozzáadva jól összetörjük. A májat vékony csíkokra szeleteljük. A tarját felszeljük, majd sózzuk, borsozzuk.
Egy serpenyőben étolajat hevítünk. A lisztet összekeverjük 1 tk pirospaprikával. A tarját a paprikás lisztbe forgatjuk és felhevített étolajban mindkét oldalát pirosra, puhára sütjük.
A zsírt felolvasztjuk, az apróra vágott hagymát megdinszteljük, rátesszük a májat, majd 1,5 dl forró vizet öntünk rá, borsozzuk, majoránnával meghintjük, majd vékonyra szelt paradicsomot beletesszük, fokhagymát reszelünk rá, és fedő alatt készre sütjük. Az elpárolgott vizet folyamatosan pótoljuk. Paprikával megszórjuk, a végén a paprikakrémmel ízesítjük.
Az ételt tányérra rendezzük. Alulra 1 nagy szelet tarját pakolunk mellé és rá is halmozunk a jó szaftos májból, mellé halmozzuk a burgonyapürét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.