A csirkemájakat egy mély tálba helyezzük, és annyi tejet adunk hozzá, hogy az elfedje. Az éjszakára a hűtőbe helyzzük.
Egy nagyobb serpenyőben olajat hevítünk, majd a csirkemájak mindkét oldalát kb. 3 percig sütjük, úgy, hogy az aranybarnára piruljon. Ezután egy aprítógépbe helyezzük.
A májak sütéséhez használt serpenyőbe helyezzük a kockára vágott hagymát, sózzuk, hozzáöntjük a tejszínt, a brandyt, a mustárt és kb. 3 percig főzzük. Ezután ezt a keveréket is az aprítóba helyezzük, a májak mellé.
Az turmixolás közben, fokozatosan adjuk hozzá a vajat, míg tökéletes homogén állagot nem kapunk. Ízlés szerint sózzuk, pírított kenyéren tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.