Elkészítés: A lereszelt káposztát besózzuk, kinyomjuk a levét, majd forró olajon kevés cukorral megpirítjuk. Az élesztőt felfuttatjuk. Ha elkészült, a többi adalékot hozzáadva meggyúrjuk a tésztát, majd pihentetjük, amíg a térfogata duplájára kel. Ezután ujjnyi vastagra nyújtjuk, megkenjük a pirított káposztával és összehajtogatjuk. Negyed órát pihentetjük. Ezután újból ismételjük: nyújtás, hajtogatás, pihentetés. Összesen háromszor ismételjük meg. Az utolsó pihentetés után a tésztát kb. kétujjnyi vastagságúra nyújtjuk. A tetejét késsel berácsozzuk, tojással megkenjük, kiszúrjuk és előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.