Elkészítés: Egy hőálló tálat kikenek libazsírral. Erre szeletelem a hagymát, majd a megtisztított és kisebb kockára vágott nyers burgonya felét, a káposzta felét és a felkarikázott kolbászt az erőspaprikával.
Sózom, borsozom, őrölt köménnyel és őrölt babérlevéllel is meghintem. Ezután a kockára vágott krumpli másik fele következik, a maradék savanyú káposztával.
Erre helyezem a csontjáról lefejtett csirkemellet, amit sóval, borssal, kakukkfűvel és majoránnával ízesítettem. Az egészet szalonnaszeletekkel fedem.
A sütőt előmelegítem 200 C fokra, a tálat alufóliával szorosan beborítom, és 1,5 órát sütöm.
Ezután kiveszem, az alufóliát leveszem, és rákenem a nagy pohár tejfölt, amiben 1 tojást elkevertem. Ezzel további 15 percet sütöm, és az étel elkészült.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.