A vajat vagy margarint felforrósítom, világosra pirítom benne a kockára vágott hagymát, hozzáteszem a zúzott fokhagymát is, picit azzal is pirítom.
Beleteszem a darabolt zúzát, sózom, borsozom, szórok rá köménymagot és majoránnát is.
Felengedem kevés vízzel, hozzáteszem a kockára vágott paradicsomot és lefedve addig párolom, amíg a zúza megpuhul.
Amikor puha a zúza, beleteszem a darabolt zöldségeket, felengedem annyi vízzel, hogy ellepje a zöldségeket, azzal is főzöm, majd amikor már a zöldségek is majdnem puhák jön hozzá a zöldbab és ismét kevés víz. Ekkor teszem bele az aprított kaprot is.
A tejfölből és a lisztből habarást készítek, a leveshez öntöm, jól összeforralom, ha kell még utóízesítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.