Elkészítés: A hagymát apróra vágva kevés zsiradékon megfonnyasztom, megsózom. A megmosott, átvizsgált, szükség szerint darabokra vágott zúzát hozzátéve fehéredésig pirítom. Beleöntöm a bort, és a felaprított paprikát, paradicsomot is hozzáteszem. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje, majd fedő alatt főzöm.
Mikor a zúza megpuhult (addigra a hagyma, paprika, paradicsom is szétfő), kevés főzőlevet kivéve, azt a tejszínnel és kevés liszttel csomómentesre keverem, és enyhén behabarom.A zúzott fokhagymát és a finomra vágott kaprot is hozzátéve meghintem őrölt paprikával, majd felforralom. Frissen őrölt borsot adok hozzá, és tálalom.
Galuskát vagy pirított házi tarhonyát, salátát adok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.