A zöldborsós zúzapörkölt elkészítéséhez a zúzát hideg vízben megmossuk, kettévágjuk majd hagyjuk lecsöpögni.
A pörkölthöz a szalonnát felkockázzuk, a zöldségeket felaprítjuk.
A szalonnát a zsíron megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát és üvegesre dinszteljük. Beletesszük a paradicsomot és paprikát, kicsit megfonnyasztjuk. A tűzről levéve megszórjuk a pirospaprikával és a köménnyel. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a fokhagymát, majd mehet rá a zúza.
Felöntjük vízzel és fedő alatt puhára pároljuk. Ha már majdnem elkészült, hozzáadjuk a borsót és készre főzzük. Tarhonyával vagy tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.