A túrót kikeverjük a joghurttal, hozzáadjuk az olívaolajat, majd az apróra vágott kaporral, borssal és kevés sóval ízesítjük.
A lazacszeletek kétharmadát megtöltjük a kapros krémmel és feltekerjük őket. A tojásokat keménye főzzük. A maradék lazacot csíkokra szeleteljük.
Egy salátátálon elrendezzük a lazacokat, a tojásokat, a felszeletelt uborkát, a salátaleveleket és a koktélparacsicsomokat.
Frissen aprított kaporral megszórjuk, és a megmaradt túrós-joghurtos krémmel, valamint a pirított kiflivel tálaljuk.
Megjegyzés
A hőségben a legfinomabb egy tál saláta. Kezdő háziasszonyok is belevághatnak a készítésébe, mert alig van vele teendő ,és azt lehet felhasználni, ami épp a hűtőben van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.