A karalábé-krémleves elkészítéséhez a karalábét és a hagymát felkockázzuk, majd egy kevés olajon megpároljuk. Ezután ráöntünk annyi vizet, hogy éppen ellepje, és hozzáadjuk a leveskockát.
Főzni kezdjük, majd 10 perc elteltével hozzáadjuk a felkockázott krumplit.
Miután a zöldségek megfőttek, hagyjuk hűlni egy kicsit, majd botmixerrel egyneművé mixeljük.
Újra visszatesszük a tűzre, majd belekeverjük a tejfölt és annyi vizet, hogy még sűrű maradjon az állaga. Forrásig hevítjük, végül beletesszük a szerecsendiót, a borsot és a friss, felaprított petrezselymet ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.