A zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát felaprítjuk, a karalábét felkockázzuk, és a répát felkarikázzuk.
A hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprított zöldségeket, és néhány percig pároljuk. Felöntjük vízzel, megsózzuk, megborsozzuk, majd megszórjuk vegetával és petrezselyemmel.
Fedő alatt közepes hőfokon kb. 20 perc alatt készre főzzük. Ha a zöldségek megpuhultak, csilipaprikával és petrezselyemmel tálaljuk.
Megjegyzés
Megint egy egyszerű leves rántás és minden nélkül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.